X

De Sportbank heet voortaan SOVIC

Klik hier om naar de nieuwe website van SOVIC te gaan

Sponsoren

Financiële sponsoren

Skanfonds

Skanfonds maakt zich sterk voor mensen in kwetsbare situaties. Het steunt initiatieven waardoor mensen weer hoop en perspectief krijgen. En die hen helpen een nieuwe plek in de samenleving te vinden. Skanfonds steunt die initiatieven met geld en expertise. Geïnspireerd door zijn katholieke wortels, wil het fonds zo bijdragen aan een rechtvaardige wereld. Een wereld waarin mensen omzien naar elkaar en waarin ieder mens telt.

 

 

Fonds 21.Logo

Jatiz is mede mogelijk gemaakt met financiele steun van Fonds 21.

Fonds 21 maakt ondernemende, culturele en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk. Het fonds steunt spraakmakende grote en kleine projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Zo biedt Fonds 21 aanvragers de kans om hun ambities te verwezenlijken. 

 


Overige partners

IFS Audiovisueel

logo-IFSIFS is een full service audiovisueel bedrijf gespecialiseerd in onder meer presentatie en congrestechniek, video- en multimediaproducties, instructie- en promotiefilms en live streaming. Kennis en passie zijn kernwaarden van het bedrijf. Maar ook betrokkenheid bij de samenleving. En dat betekent af en toe iets bijdragen, iets geven. Dat is ook IFS. (www.ifsaudiovisueel.nl).

Uw donatie kan overgemaakt worden via:

NL18 RABO 0152 242104  ||  t.n.v. Stichting De Sportbank  ||  JATIZ

Volg ons op: